Overboeking, refund en privacy

Overboeking

Bij een overboeking dien je het volledige bedrag binnen 5 werkdagen over te maken op rekeningnummer 1244.54.062 t.n.v. Secondhand New te Zwolle.

Vermeld hierbij het ordernummer zoals aangegeven in de bestellingsbevestiging die je na je bestelling ontvangt.

Buitenlandse klanten kunnen gebruik maken van IBAN: NL97 RABO 0124 4540 62 of BIC/SWIFT: RABONL2U.

Indien je betaling niet binnen de gestelde 5 dagen op onze rekening is bijgeschreven zijn we genoodzaakt je bestelling te annuleren.

 

Refund policy

Het annuleren van een bestelling is kostenloos zolang deze nog niet is verstuurd.

Mocht je na het in ontvangst nemen van je bestelling niet tevreden zijn met je aankoop dan kan je deze uiteraard ruilen of retourneren binnen 14 dagen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending.

Denk erom dat wij niet aansprakelijk zijn voor de kosten van een remboursverzending of ongefrankeerde post.

Als je een product terug wilt sturen, stuur dan een mailtje naar contact@secondhandnew.nl en je ontvangt het retouradres van ons. Het artikel dient dan binnen 5 werkdagen bij ons retour te zijn. Zodra het artikel in exact dezelfde staat zoals wij het hebben verzonden op het retouradres terug is zullen we het bedrag van de aankoop terugstorten op je rekening.

 

Privacy policy

Secondhand New respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens uitsluitend om bestellingen snel en makkelijk te laten verlopen.

Als je een bestelling plaatst hebben we je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en je over de voortgang te kunnen informeren. Indien je ervoor gekozen hebt om je gegevens vast te leggen in een account bestaat de mogelijkheid je gegevens altijd te beheren en aan te passen.

Secondhand New voorziet je alleen van extra informatie via een e-mailadres wanneer je je hiervoor specifiek hebt aangemeld in je account.

Gegevens worden door Secondhand New niet aan derden verstrekt of doorverkocht.

Secondhand New maakt gebruikt van de sofware van Shopify een speciaal platform voor webshops. De privacywetgeving van Shopify leest u op https://www.shopify.com/legal/privacy

 

 

 

Secondhand New

Thorbeckegracht 30a

8011VM Zwolle

contact@secondhandnew.nl